Crisisvoorraden

mei 2012 | Goederenpand, Holdback, NL

De financiële crisissen die de ganse wereld sinds enkele jaren drastisch door elkaar schudden, gaan gepaard met een resem van neveneffecten op economisch vlak, gaande van reorganisatie tot sluiting van ondernemingen, hetgeen een enorm vertragende werking op de zakenwereld veroorzaakt.

Voor vele ondernemingen uiten deze effecten zich in een aanzienlijke stijging van hun voorraden : hun belangrijkste leveranciers forceren het leveringstempo, terwijl hun eigen klanten dit juist proberen te vertragen … Deze ondernemingen zitten geklemd tussen hun zakelijke partners en kennen ongewild een uitzonderlijke kredietbehoefte.

Het Goederenpand is een gepaste oplossing voor de Bank (maar ook voor de Factor*) om deze kredietbehoefte op te vangen.

*Onze dienst Holdback verzekert een permanente en precieze identificatie van de goederen die uw klant bij zijn eigen klant leverde.

Wenst u meer informatie over onze diensten?

Warrant NV - Romeinsestraat 10 bus 15, 3001 Heverlee - T +32 2 511 29 31 - F +32 2 514 00 17 - E info@warrantgroup.com

Share This